25.1 C
Medemblik
12 augustus 2020 23:25
Medemblik Actueel.

Altijd al meer willen weten over atrose van heup en knie?

Regionieuws – De vakgroep Orthopedie van het Westfriesgasthuis in Hoorn verzorgt op dinsdag 23 juni een voorlichtingsavond over artrose (slijtage) van heupen en knieën. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelmogelijkheden.

Orthopedisch chirurg Jeremy Amaya legt uit: “Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen er door gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar er zijn wel verschillende behandelingen mogelijk. Tijdens de voorlichtingsavond gaan we daar verder op in.”

Artrose
Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden. Maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals knieën en heupen.

Programma
De avond start om om 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom. De orthopedisch chirurg, fysiotherapeut, verpleegkundig specialist en wijkverpleegkundige zijn aanwezig om presentaties te geven en uw vragen te beantwoorden. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst. De toegang is gratis. U kunt vrij parkeren op het transferium aan de stationszijde.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?