14.7 C
Medemblik
22 mei 2020 22:13
Medemblik Actueel.

Almere ontmoet Omringlocatie Almere!

Opperdoes – Omroep Flevoland start binnenkort met de opnamen voor een nieuwe serie “Nieuws uit Almere in Almere”. Tijdens een speurtocht op google over Almere, kwam men onze Omringlocatie Almere in Opperdoes tegen. Het contact werd gelegd. De provincie Flevoland krijgt een beeld op een heel “ander Almere”.

Omroep Flevoland neemt men een kijkje in de keuken en in het dagelijkse leven in en rond onze locatie en gaat bewoners interviewen. Er zijn een aantal draaidagen gepland: op woensdag 17 juni komt de bekende fluitiste Berdien Stenberg dwarsfluitles geven. Burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma, geeft op dinsdag 7 juli een lezing in Almere.

Tijdens de draaidagen organiseert Omringlocatie Almere ook andere gezellige te dingen om te doen. Het bezoek van Omroep Flevoland is voor onze bewoners en belangstellenden vooral een leuke ontmoeting.

We hopen dat het enthousiasme van de bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Almere overgebracht gaat worden op kijkers. Dat we kunnen bijdragen aan een leuke serie in het nieuws van Omroep Flevoland. Wij gaan er in Almere in Opperdoes in ieder geval gezellige dagen van maken!

Reageren via facebook