Weerbericht Medemblik – vrij zonnig maar met 13 graden frisjes

Medemblik – Vandaag is het wisselend bewolkt en blijft de middagtemperatuur steken op zo’n 13 á 14 graden. De wind waait uit het noordwesten en is matig 4Bft. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar zo’n 8 graden.

Dinsdag weinig verandering met vandaag. Het blijft droog en met 14 graden ruimschoots te koud voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het noordwesten en is matig 4Bft,later in de middag draaiend naar west en afzwakkend naar 3Bft.

Woensdag iets wamer met 15 graden maar wel meer bewolking dan vandaag en morgen. In de nacht naar donderdag gaat het regenen.

Donderdag is het sterk wisselvallig, zon en bewolking wisselen elkaar af en uit deze bewolking valt regelmatig wat neerslag. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het westen.

eps_pluim_tt_06235