De Woonschakel biedt huurder goedkopere energie aan

Medemblik – De Woonschakel in Medemblik heeft zich aangesloten bij Woonenergie net als meer dan honderd andere wooncorporaties in Nederland. Hierdoor kan de Woonschakel exclusief voor huurders van de Woonschakel tegen zeer scherpe prijzen en gunstige voorwaarden energie leveren.

Groene energie

De Woonschakel belooft dat Woonenergie 100% groene stroom levert tegen de prijs van gewone stroom en u dus zo automatisch aan een beter milieu bijdraagt. Woonenergie behoort volgens de laatste gegevens tot de 3 goedkoopste energieleveranciers van Nederland.

Voor meer informatie kunt u bellen met de Woonschakel op telefoonnummer: 0227-545454

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.