Ons Genoegen Wognum presenteert: Guilty Pleasures

Wognum – In de muziek is de scheidslijn tussen done en not done nooit definitief. In het grijze gebied tussen beschaaft en verwerpelijk zitten de ‘guilty pleasures’. Nummers waar je een heimelijk genoegen aan beleeft, terwijl je tegelijkertijd vind dat ze niet kunnen.

Op het programma staan hits als het wereldberoemde ‘Apache ‘ van de Shadows (1960) en natuurlijk heerlijke meezingers zoals nummers van André Hazes en Guus Meeuwis. Aan het concert doen vijf andere Wognummers mee: Anke Strouken en Arjen Deinum (zang), Levi Langedijk (gitaar) en Ed en Jan Goedhart (accordeon).

De artiesten

Anke Strouken is een echt theaterdier en een musicaldiva. Ze is nog maar 20 jaar, maar heeft al aan diverse producties deelgenomen. Tijdens haar opleiding aan het NKT vertolkte zij onder meer de rol van Mabel in ‘Fame’ en in de musical ‘Daar gaat Niels’ vertolkte zij de rol van Juf Irene. Hiervoor werd ze genomineerd voor de beste vrouwelijke bijrol voor de Amateur Musical Awards.

Arjen Deinum vindt het leuk om te zingen, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar. Vaak zingt hij nummers uit de jaren ’90 tot aan nu zoals ‘I will always love you van Whitney Houston’. Maar niet op 6 juni. Dan staan er andere liedjes op zijn programma.

Levi Langedijk speelt zo’n 10 jaar gitaar. In de eerste jaren akoestische- en later elektrische gitaar. Sinds ongeveer 5 jaar speelt hij elektrische – en af en toe basgitaar bij de band ‘FireProof’.

De boers Ed en Jan Goedhart zijn geroutineerde accordeonisten. Ed is muzikaal leider van het koor ‘Stuurloos’ en speelt in de band ‘The Mordants’ .

Kaarten

Een toegangskaart kost € 5,00 en is te koop bij de Readshop in de Boogerd. Je kunt ze ook kopen bij de leden van ‘Ons Genoegen’ of reserveren via:ankhoogewerf@hotmail.com. Wees er snel bij, want vol is vol!
Zaterdag 6 juni; 20.00 uur, zaal Stam Wognum.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.