Weerbericht Medemblik – zonnig en 18 graden

Medemblik – Vandaag wordt het de warmste dag van de afgelopen week. De middagtemperatuur loopt op naar 18 graden bij een matige wind uit het zuidwesten (4Bft). In de nacht naar zaterdag komt er meer bewolking binnendrijven maar regen zal hier niet uitvallen.

Zaterdag is er iets meer bewolking en met 15 graden weer een stuk frisser dan vandaag. De wind draait naar het noorden en is matig 4Bft.  Zondag is het zonnig en met 17 graden bij een matige wind (3Bft) een heerlijke fietsdag. In de nacht naar maandag kunnen er enkele spatjes neerslag vallen.

Maandag is het vrij zonnig en wordt het 15 graden, de wind draait naar noordwest en is matig 4Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.