Tuinfair Midwoud bestaat dit jaar 15 jaar.

Midwoud – Deze 15e kleurrijke editie van Tuinfair Midwoud belooft een waar spektakel te worden. Op landgoed De Knap, al jaren het sfeervolle decor voor dit driedaags festijn, organiseert Tuinfair Midwoud dit jaar een spectaculaire fair met als thema: Colors of the World. Rondom dit wereldse thema zal genoeg te zien en te beleven zijn.

Dit jaar zal de organisatie ook veel nieuwe standhouders verwelkomen die rondom het thema hun producten aan de bezoeker zullen presenteren. Niet voor niets is de Tuinfair Midwoud al jaren de best bezochte tuinfair in Nederland. Bezoekers uit heel Nederland en België weten de sympathieke tuinfair te vinden en daar is de organisatie best trots op. Blijven vernieuwen, en verrassen. De bezoekers blijven enthousiasmeren, en dat doet de organisatie met hart en ziel.

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van tuinieren houdt, maar er is veel meer dan dat. Wat dacht u van workshops, theater, diverse stands met smakelijke lekkernijen, kramen gevuld met streekproducten, maar ook kinderkleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en fantastische geschenkartikelen. Vele regionale bedrijven en culturele instellingen verrassen de bezoekers met tips voor leuke uitjes, en inspireren de bezoekers met ideeën voor woon- en tuindecoratie.

Culinaire versnaperingen en drankjes worden verzorgd door de professionele horeca-exploitanten.

Voor de kinderen zijn er ook talloze activiteiten met dit jaar een fantastische klimmuur, een zweefmolen, ponyrijden, en nog meer verrassende activiteiten.

De Tuinfair Midwoud vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op 23,24 en 25 mei en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Prijs: volwassenen 5, – euro p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis.
Tuinfair Midwoud – Landgoed De Knap, Tripkouw 2, 1679 GJ Midwoud.

Website: www.tuinfairmidwoud.nl
Facebook: Tuinfair Midwoud

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.