Medemblik Actueel.

Algemeen

Kuyperschool Andijk – groep 8 wint Bank Battle

Andijk – Het was een enorme verrassing voor de leerlingen uit groep 8 toen ze op 22 mei kregen te horen dat ze de eerste prijs hadden gewonnen bij de Bankbattle . Dit is  een internet gestuurde kennisquiz.

Alle deelnemende klassen starten op exact hetzelfde tijdstip, vanuit hun eigen computerlokaal, met de opdrachten en vragen over schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet.

Na anderhalf uur hard werken krijgen de leerlingen dan een geheime code, die ze opslaan in de digitale BankBattle Kluis. Het team dat de BankBattle Code als eerste kraakt, is de winnaar van de kennisquiz!

De prijs is dat de hele klas een muziek of dansworkshop mag gaan volgen!. Om het feest helemaal compleet te maken was er ook nog voor alle leerlingen een heerlijk gebakje. Gefeliciteerd hoor groep 8!

Reageren via facebook