Medemblik Actueel.

Kom naar dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen.

Regionieuws – Het Westfriesgasthuis en kraamzorgorganisaties De Kraamvogel, Kraamzus, Kraamburo 10, Omring Kraamzorg en de GGD verzorgen op zaterdag13 juni van 10.00 tot 14.00 uur een informatiemarkt rondom zwangerschap en geboorte. De markt vindt plaats in het Westfriesgasthuis en is speciaal bestemd voor zwangeren en jonge gezinnen.

Informatie en ontspanning
Aan de markt doen verschillende organisaties mee. Zo zijn er verloskundigen, echoscopisten en lactatiekundingen aanwezig. Er is informatie te vinden over kraamzorg, zwangerschapscursussen, kinderopvang, babymassage en ouder en kind zwemmen. Ook kunt u inspiratie opdoen voor kraamtraktaties en -cadeaus, geboortekaartjes, geboortefotografie en nog veel meer! Voor de kinderen is er een speelhoek en de gelegenheid om een sprookjesfiguur te ontmoeten.

Rondleiding kraamsuites
Daarnaast zijn er rondleidingen in het Centrum voor Geboortezorg in het Westfriesgasthuis. Daar kunt u de nieuwe kraamsuites bekijken. Met warme kleuren, een moderne inrichting en alle medische apparatuur binnen handbereik. Maak ook kennis met de nieuwe manier van verplegen. Waarbij moeder en kind bij elkaar blijven in de suite en ook de partner kan blijven slapen. 

Kortom: er is genoeg te doen en te zien op “Dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen”. U bent van harte uitgenodigd. De toegang is gratis.

Reageren via facebook