Abovo Media verlengt sponsorschap Westfriesland SEW met twee jaar

Nibbixwoud -Met trots kan handbal eredivisionist Westfriesland SEW melden dat men overeenstemming heeft bereikt met hoofdsponsor Abovo Media om de komende twee seizoenen met elkaar te continueren. Net als afgelopen seizoen zal de naam van het media-, reclame- en online bureau uit Hoorn op de voorzijde van de shirts van de ploeg uit Nibbixwoud te zien zijn.

Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking wat dus heeft geresulteerd in het besluit om met elkaar door te gaan. Zowel WF SEW als Abovo Media zijn uiterst ambitieus en hopen samen verder te kunnen bouwen aan een mooie toekomst.

De ondertekening van de tweejarige overeenkomst zal officieel plaatsvinden op 27 augustus tijdens de jaarlijkse presentatie van de nieuwe selectie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.