Via Sofia verzorgt kleding Team Hartog & OW Cup 22/23 mei

Abbekerk – Via Sofia, vaste leverancier van de teamkleding voor Team Hartog en bedrukking daarvan, heeft de nieuwe Kawasaki kleding voorzien van de diverse sponsorlogo’s.

Reclamegeschenken “Via Sofia” is een bedrijf gevestigd in Zwaag en is actief in de verkoop van allerlei artikelen bedrukt met uw eigen logo, naam, tekst, foto. Naast het verkopen van bedrukte artikelen zoals kleding, pennen, bekers, petten, paraplu’s, etc. kunt u ook bij hen terecht voor het beletteren van uw auto, etalage, stand, reclameborden, etc.. Dit is nog maar een kleine greep uit de uitgebreide collectie van Via Sofia.

OW Cup Assen

Komend weekend zal Rob Hartog aan de start staan op het TT Circuit in Assen in de OW Cup, om de onderbreking tot aan de volgende EK race in Portimao te onderscheppen. Op vrijdag staan 5 sessies vrije trainingen op het programma en op zaterdag 2 kwalificaties en de race. Een ieder is van harte uitgenodigd om de trainingen en/of races bij te wonen (GRATIS paddock!). Klik hier voor het volledige tijdschema. De races zullen ook te volgen zijn via de livetiming van Raceresults.nu

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.