22.1 C
Medemblik
8 augustus 2020 03:43
Medemblik Actueel.

Twinkle Stars gaat er onbezorgd op uit!

Medemblik – Zoals elk jaar neemt Stichting Twinkle Stars kinderen die op of onder de armoedegrens leven onbezorgd erop uit! Dit jaar gaan zij op 24 juni a.s. naar Kinderparadijs Koggenland te Hensbroek van 13:30 – 17:00 uur. Stichting Twinkle Stars heeft voor diegene die geen vervoer hebben bussen ingezet. Hierbij geldt vol=vol! We hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Dus aarzel niet maar geef je vandaag nog op!

De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in dit fantastische Kinderparadijs. Het is zowel binnen als buiten een groot vermaak! Heerlijk genieten op de springkussens, speeltoestellen, ballenbakken of bij mooi weer een duik in het zwembad. Twinkle Stars zorgt voor schminkers en extra activiteiten waar vele leuke prijsjes te winnen zijn. Ook is de catering zeker niet vergeten. Kortom een fantastische dag waar kinderen even onbezorgd kunnen genieten!

Wat is er leuker dan worden geschminkt tijdens het grote Twinkle Stars Sinterklaasfeest (Foto aangeleverd)
Wat is er leuker dan worden geschminkt tijdens het grote Twinkle Stars Sinterklaasfeest (Foto aangeleverd)

Geef je vandaag nog op!
Je kunt jouw gezin opgeven tot en met 14 juni a.s. via www.stichtingtwinklestars.nl. Voor meer informatie over kinderparadijs Koggenland verwijs ik je graag naar www.kinderparadijskoggenland.nl.

Helpen? Meer informatie?
Vrijwilligers, sponsors, donateurs, vriendje-voor-een-tientje… Twinkle Stars kan alle hulp goed gebruiken. Momenteel zijn er 700 kinderen uit West-Friesland e.o. aangesloten en de stichting is nog steeds groeiende. Alle hulp is daarom zeker welkom!

Op www.stichtingtwinklestars.nl vindt u het opgaveformulier en meer informatie.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?