Begraafplaats Het Kreekland in Wognum geopend

Wognum – Gisteren heeft wethouder Tigges de nieuwe begraafplaats in Wognum officieel geopend. Er moest een nieuwe begraafplaats komen om dat de gemeentelijke begraafplaats bij NH-kerk in Wognum niet aan de huidige eisen voldoet.

Op de nieuwe begraafplaats is ruimte voor bijna 400 graven (368 volwassengraven en 26 kindergraven) en er is rekening gehouden met de behoefte van inwoners aan de andere vormen van begraven/asbestemming: er is een urnentuin en een strooiveldje aangelegd en binnenkort komt er een urnenmuur.

In de huidige urnentuin is ruimte voor 24 urnen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.