Superieure Irene Schouten wint mass start Gouda.

Andijk – Irene Schouten(Andijk) heeft op superieuze wijze de Mass Start die in Gouda werd verreden gewonnen. En daar bleef het niet bij, ook plaats 2 ging naar een familielid van Irene. Nichtje Kelly Schouten pakte het zilver in Gouda.

Door het gladde parcours was het voor ontsnappers moeilijk om er vandoor te gaan en dus was het een vrij saaie wedstrijd.  Na de winst in Oldebroek en brons in Steenwijk nu dus weer een zege.

Of ze het hele seizoen actief is bij de skeelerende dames is nog onzeker. Het Europees kampioenschap zal waarschijnlijk nog wel lukken maar de baanwedstrijden zo goed als zeker niet. Irene is dan op traningskamp.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.