18.2 C
Medemblik
27 mei 2020 14:56
Medemblik Actueel.

Bedrijfsbusje op klaarlichte dag in Nibbixwoud gestolen

Nibbixwoud – Het bedrijfsbusje waar ondernemer Boaz Feldman de helft van zijn inkomen mee verdient is afgelopen donderdag op klaarlichte dag gestolen van de Dorpsstraat in Nibbixwoud.

Toen Boaz Feldman gisteren gebeld werd dat zijn bedrijfsbusje niet meer op zijn plek stond, trok hij snel de conclusie: een dief was er met zijn wagen vandoor. Een enorme klap voor de jonge ondernemer. “Ik mis de helft van mijn vervoersmiddelen en dus de helft van mijn inkomen. Hier baal ik ontzettend van”, aldus Feldman tegen RTV NH.

De 21-jarige ondernemer legt uit wat de diefstal betekent voor zijn eenmanszaak. “Ik werk voor mezelf en heb daarnaast nog een busje die ik door een andere chauffeur laat rondrijden. We rijden ’s ochtends en ’s avonds en die ritten overlappen elkaar. Dus nu een van de busjes weg is, kunnen de avondritten niet doorgaan”, vertelt hij aangeslagen.

Tegenslag
“Dit is een enorme financiële tegenslag”, verzucht Feldman. “Ik ben heel bang dat het busje niet gevonden gaat worden en dan verlies ik niet alleen inkomsten, maar moet ik ook een nieuw busje kopen. Dat is enorm balen.”

Op Facebook heeft de ondernemer een oproep gedaan in de hoop zijn wagen terug te vinden. Het bericht is al meer dan tweehonderd keer gedeeld.

Reageren via facebook