OBS de Meridiaan in Medemblik maandag gewoon van start!

Medemblik – Toen begin deze week bij de herstelwerkzaamheden aan OBS De Meridaan op het dak bij de boeidelen asbest werd ontdekt, zijn uit voorzorg de werkzaamheden stilgelegd en zijn terrein en gebouw afgesloten. Inspectie en schoonmaakwerkzaamheden door een asbestsaneringsbedrijf hebben gelukkig nauwelijks tot geen asbestdeeltjes opgeleverd.

Dit betekent twee dingen:

  1. De lessen kunnen maandag gewoon doorgaan vinden en
  2. De herstelwerkzaamheden worden pas na eventuele asbestsanering tijdens de zomervakantie uitgevoerd. Tot die tijd wordt alleen het schilderwerk afgemaakt en worden de boeidelen en panelen dus later vervangen.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.