Medemblik Actueel.

Algemeen

Madelief krijgt donatie van € 5000,-

Medemblik – Gisteren werd de Stichting Madelief Boon blij verrast door een door een telefoontje van Denise Hobers van Stichting Jayden4life. Zij krijgen vanuit deze stichting 
€ 5.000,- geschonken. Denise is de moeder van Jayden. Voor Jayden is deze stichting opgericht nadat bij hem in 2012 een hersentumor geconstateerd is. Ook Jayden zou voor zijn behandeling naar het buitenland moeten gaan. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. In februari 2014 is Jayden op 6-jarige leeftijd overleden.

De ouders en het zusje van Jayden helpen zieke kinderen en hun gezinnen die dezelfde strijd voeren die zij zelf hebben gehad. Met het geld dat nog in Stichting Jayden4life zit doneren zij aan goede doelen. Zij hebben nu de stichting van Madelief gekozen om een enorm bedrag aan te doneren.

Dit doet de mensen achter de stichting enorm goed en natuurlijk zijn zij de Stichting Jayden4life enorm dankbaar dat Madelief steunen. Aan de andere kant is het confronterend en enorm pijnlijk om te horen dat er kinderen aan kanker overlijden. Het loopt lang niet altijd goed af.

De Stichting Madelief hoopt dat Madelief de kans krijgt deze ziekte te overwinnen. Voor alle hulp en steun die zij krijgen zijn zij iedereen enorm dankbaar. Zij bedanken dan ook Denise, Mike en Demi Hobers enorm voor de steun en de bijdrage.

SMS Actie

Natuurlijk kunt u ook nog steeds actief doneren door 1 simpel smsje te versturen. SMS Madelief naar 3669 en doneer zo 2 euro aan de Stichting Madelief Boon.  1 smsje zorgt er al voor dat Madelief weer een stapje dichter bij haar reis naar Amerika is gekomen.

Reageren via facebook