Medemblik Actueel.

(pop)muziek

10 jaar Avond van Andijk, met Pascal Redeker

Andijk – De Avond van Andijk, de avond voorafgaand aan Dijkpop, bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt gevierd! Voor veel gezinnen in de regio is dit festival inmiddels een jaarlijks terugkomend avondje uit geworden. De Avond van Andijk komt dit jaar wederom met een line-up met voor ieder wat wils.

In de grote tent zal rapper, entertainer, presentator en acteur… YES-R het spits afbijten. Daarna zal Pascal Redeker optreden. De populairste feestartiest van 2014 optreden en daarom mag hij niet ontbreken op ons jubileumfeest. Niels Geusebroek  zal hierna het podium beklimmen.

Wie Niels Geusebroek zegt, zegt singer-songwriter, de band ‘’Silkstone’’, ‘’The Voice’’, de hits’’ Year of Summer’’ en niet te vergeten de nummer 1 hit ‘’Take Your Time Girl’’.

Vervolgens is het de beurt aan Danny Vera. Deze bevlogen rock ’n roll-zanger heeft zich ontpopt tot misschien wel de stijlvolste rockartiest van Nederland. De zanger is tevens iedere maandag en vrijdag te zien en horen in Voetbal International op RTL7.

De avond zal in de grote tent worden afgesloten door onze eigen LOCALS; Deze locale muziekhelden zullen het beste van de afgelopen 10 jaar Locals ten gehore brengen. Dat wordt dus meezingen en dansen op onder andere Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Elvis, Michael Jackson en meer!

In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zal van 17:00 uur tot 21:00 uur allerlei activiteiten en vermaak voor de kinderen worden georganiseerd. Circus Meerfout zal optredens te midden van het publiek verzorgen. Vanaf 21:00 uur zullen in de Rheino’s Fresh Partyground de DJ’s Taafro & Uncle Sam, Rovell en niemand minder dan Rob Lee & MC Durk de avond afsluiten.

De Avond van Andijk vindt dit jaar op 3 juli plaats. Voor E-tickets en meer informatie kun je terecht www.deavondvanandijk.nl of volg de laatste ontwikkelingen via Twitter en Facebook.

Reageren via facebook