11.8 C
Medemblik
25 september 2020 21:08
Medemblik Actueel.

Commissie- en raadsvergaderingen nu ook voor mensen met gehoorproblemen

Medemblik – Heeft u gehoorproblemen en wilt u toch de commissie- en raadsvergaderingen van de gemeente ter plekke kunnen volgen? Dan heeft u daartoe nu de mogelijkheid.

Wij zijn er blij mee dat in alle vergaderzalen waarin de gemeenteraad en commissies vergaderen ringleidingen geplaatst. Slechthorenden kunnen hiermee makkelijker de vergaderingen volgen of er volwaardig aan deelnemen. De apparatuur is goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS).

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail of telefoon 0229-856000 en dan vragen naar de griffie. Als u aanwezig bent bij een vergadering dan kunt u ons ook altijd ter plekke benaderen. Wij helpen u graag verder.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?