Zomermarkten in Medemblik

Medemblik – In juli organiseert Stichting Evenementen wederom de Zomermarkten. Deze markten staan voor gezellige reuring in het historische centrum van Medemblik. Ook dit jaar heeft iedere zaterdagmarkt haar eigen thema;

Op zaterdag 4 juli: Baby’s&Bengels. Een markt voor ouders en kinderen vol baby en kind gerelateerde artikelen. Naast kleding en speelgoed zijn er informatiestands voor kinderopvang en is er een workshopplein voor de bengels.

Op zaterdag 11 juli: Open Podium. Op deze zaterdag schitteren onontdekte lokale talenten op hun podium. Rond dit podium wordt een gezellige braderie georganiseerd.

Op zaterdag 18 juli: Kunst&Nostalgie. Op deze markt showen kunstenaars uit de omgeving hun schilderijen, keramiek, houtsnijwerk en zelfgemaakte bloemstukken. Ook zijn er ‘de spullen van toen’; brocante woonaccessoires en houten speelgoed.

Op zaterdag 25 juli: Culinaire Plein. Heerlijk slenteren en genieten van culinaire standjes. De loungehoek met wijnbar en fijne chillmuziek geeft deze markt een extra dimensie.

De markten zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor het Culinaire Plein gelden afwijkende tijden.

Er kunnen nog steeds kramen worden gereserveerd. De kosten voor een kraam bedragen voor bedrijven € 47,50 en € 39,50 voor particulieren. De prijs voor een grondplaats is € 10,- per meter. Dit is inclusief btw.

De communicatie en coördinatie omtrent de Zomermarkten heeft STEM dit jaar uitbesteed aan Promoject. Voor meer informatie over de Zomermarkten of het huren van een kraam, kunt u contact opnemen met Corona Rentenaar, telefoon: 06-26354975.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.