18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 20:56
Medemblik Actueel.

Gezinnen Madelief en Nathaniël ondersteunt door Stichting MirandaMania.

Medemblik – Maandagavond 11 mei heeft Stichting MirandaMania bij de Optisport Health Club in Medemblik twee cheques uitgedeeld aan de vertegenwoordigers van Madelief en Nathaniël. De twee kinderen uit Medemblik, die lijden aan neuroblastoomkanker, krijgen het laatste stadium van hun behandeling in Amerika. De kosten van de behandeling worden vergoed door de verzekering, maar het verblijf van de ouders en broertjes en zusjes niet.

Stichting MirandaMania vindt het belangrijk, dat het hele gezin mee gaat om samen met Madelief en Nathaniël de behandeling te ondergaan Op de cheques staan geldbedragen die symbolisch zijn voor vliegtickets, die de gezinnen nodig hebben om de reis te gaan maken.

De gezinnen hebben nog meer nodig. Steun daarom de acties, die er voor de kinderen georganiseerd worden.

Opbrengst MirandaMania 2015

De acties van MirandaMania in maart hebben totaal ongeveer € 22.500,- opgebracht. Deze opbrengst wordt verdeeld over verschillende goede doelen. Ieder jaar gaat een bijdrage naar Stichting Melanoom. Melanoomkanker is de ziekte waaraan de naamgeefster van de stichting “Miranda” eind 2009 overleden is. Dit jaar heeft de stichting besloten om ook totaal € 11.000,- te doneren aan stichting Madelief Boon en de Nathaniël Victory Foundation.

Optisport stelt jaarlijks sporthal de Muiter beschikbaar om de activiteiten te organiseren. Bent u nieuwsgierig naar de activiteiten van MirandaMania en haar sponsoren bezoek de website MirandaMania .

Reageren via facebook