9.1 C
Medemblik
26 februari 2021 16:46
Medemblik Actueel.

Zwaagdijkse Sara Oud droomt van de Special Olympics World Summer Games

Zwaagdijk – De Zwaagdijkse Sara Oud heeft een droom. Meedoen met de Special Olympics World Summer Games die van 25 juli t/m 2 augustus 2015 in Los Angeles (VS) worden gehouden.

Het is bijna in kannen en kruiken. Sara is geselecteerd en mag op skeelers Team NL vertegenwoordigen en haar club IJs- en skeelervereniging Radboud uit Medemblik is ingeloot.

Nu nog één klein ding: ze moet 1000,- euro’s aan sponsorgeld bij elkaar zoeken om echt weg te kunnen. Wie helpt Sara aan de broodnodige laatste paar honderd euro’s?

Zelf is Sara hard bezig om sponsors te zoeken en uit allerlei hoeken komt steun. Van haar eigen vereniging, regionale aardbeienspecialisten, de familie en De Nadorst in Blokker.

Zeker 7.000 sporters met een verstandelijke beperking gaan naar LA en laten met talenten en vaardigheden zien dat zij net zoveel waardering verdienen als andere topsporters.

U wilt Sara ook sponsoren om haar droom daadwerkelijk uit te laten komen? Voor meer info en/of sponsoring mailt u naar radboudskating@gmail.com.

Reageren via facebook