Vroege vogels zingen bij IVN West-Friesland

Regionieuws – Vroeg opstaan en naar vogels kijken en luisteren tijdens de Nationale Vogelweek die van 16 t/m 24 mei overal in Nederland wordt gehouden. IVN West-Friesland heeft hart voor vogels en helpt ze op allerlei gebied, van nestbescherming tot inventarisatie en vogelexcursies.

Op zondag 17 mei organiseert IVN afdeling West-Friesland een Vroege Vogelwandeling in het Streekbos voor volwassen deelnemers. Start om 7.00 uur vanuit het Streekbos Paviljoen, Veilingweg 21a, 1611 BN Bovenkarspel.

Hans Verhoeven is een ervaren vogelgids en hij maakt een wandeling langs plekken waar leuke vogels te verwachten zijn. Veel vogels laten ook hun geluid horen waaraan speciale aandacht wordt geschonken. Er zijn verrekijkers beschikbaar. Zorg voor gepaste kleding en waterdichte schoenen en neem iets te eten/drinken mee voor onderweg.

Vooraf aanmelden bij Hans Verhoeven, telefoon 0228 515137. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige donatie is welkom.

Details

  • Waar: Streekbos Paviljoen, Veilingweg 21a Bovenkarspel
  • Wanneer: Zondag 17 mei 2015
  • Hoe laat: 07:00 uur
  • Deelname: gratis maar een vrijwillige donatie is welkom

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.