Medemblik Actueel.

Verkeershinder door asfalteringswerkzaamheden Wieringermeer

Regionieuws – Vanaf 23 april tot en met 15 juni wordt er op een aantal plaatsen in de Wieringermeer aan de weg gewerkt. Dit is nodig om de wegen veilig te houden. De betreffende wegen worden hiervoor een tijdje afgesloten worden. Dit brengt uiteraard (verkeers)hinder met zich mee. Houdt hier rekening mee als u de weg opgaat.

Waar en wanneer?

  • Kolhornerweg, Geheel: 4 t/m 28 mei
  • Dolfijnweg, N 248 t/m huisnummer 3: 26 mei t/m 15 juni
  • Zuiderdijkweg, 22 mei t/m 26 mei

Wat?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervangen van het asfalt en het profileren van de berm. Om dit werk uit te kunnen voeren worden de wegen voor al het doorgaande verkeer volledig afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer voor de aanliggende percelen kan beperkt gebruik maken van de afgesloten wegen.

Reageren via facebook