16.9 C
Medemblik
4 juli 2020 17:46
Medemblik Actueel.

Nathaniël Roggeveld is Man of the match Ajax – Cambuur

Medemblik – Gisteren maakte wij al melding hoe ruim 51.000 supporters van Ajax en Cambuur een minutenlange ovatie voor Nathaniël in de Arena lieten horen.

De reden voor dit massale hartverwarmende ontvangst was een actie van ajax-supporters die een grote inzamelingsactie organiseerden om zo Nathaniël naar Amerika te kunnen sturen voor zijn behandeling om de verschrikkelijke ziekte Neuroblastoomkanker te overwinnen.

In totaal moest er nog 40.000 euro worden opgehaald maar gezien het enorme respons die vanuit alle vakken van de Arena kwam op de oproep om te doneren kan het niet anders zijn dat deze 40.000 euro gisteren is opgehaald.

Sylvano Rosenberg hoopt dat er meer dan voldoende is binnengekomen, ,, Met het overgebleven geld gaan wij met de stichting dan andere kinderen  met Neuroblastoomkanker ondersteunen. Ieder kind met deze verschrikkelijke ziekte moet deze behandeling in Amerika kunnen krijgen, net zolang tot dat deze behandeling ook in Nederland mogelijk is.”

 

Reageren via facebook