12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:22
Medemblik Actueel.

Gijs Meijer (Oostwoud) wint Flevotour 2015

Oostwoud – Zo lang er maar flink wind staat dan is de Monkeytown formatie de te kloppen ploeg in juniorenland. Na overheersing in de Ronde van het lage Land was het gister raak in de Flevotour.

De Oostwouder Gijs Meijer ging uiteindelijk met de zege aan de haal. De ploeg beheerste de koers. Het podium sprak boekdelen. Met Meijer, Yannick Detant en Mel van der Veekens mochten drie renners van de ploeg het podium beklimmen. Alex Mengoulas en Danny Voogt onderstreepten de overheersing met hun vijfde en zesde stek.

In de koers waarin slechts 33 renners de eindstreep haalden, passeerde Jelle van Nieuwpoort als dertiende de eindstreep. Jesper Rasch werd negentiende. Bij de nieuwelingen was er net geen toptien notering weggeled voor Sjoerd Bakker.

In een klein groepje spurtte de Hrtc’er naar plaats elf. ook Menno van Capel (14e) maakte deel uit van de groep. Enkhuizer Wessel Krul werd zeventiende, terwijl Alexander Konijn als twintigste over de meet kwam.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?