Medemblik Actueel.

Blokker nieuwe stijl nog dit jaar verder uitgebreid

Regionieuws – De nieuwe winkelformule van Blokker is succesvol, claimt de winkelketen. In de acht winkels waar de formule sinds enkele maanden wordt toegepast, ligt de omzet ,,duidelijk” hoger dan in de oude situatie. Hoeveel hoger precies, wil Blokker niet zeggen.

Tablet

In de acht zogenoemde pilotwinkels zijn onder andere nieuwe producten geïntroduceerd en is de indeling veranderd. Medewerkers zijn uitgerust met een tablet waarmee de klant snel van extra informatie kan worden voorzien. Blokker zet daarnaast sterker in op onlineactiviteiten.

Nieuwe stijl

De winkels nieuwe stijl zijn onder meer te vinden in Amsterdam en Den Haag. De huishoudwinkelketen opent voor de zomervakantie nog vijf andere geheel vernieuwde filialen, onder meer in Purmerend en Bergen op Zoom. Later dit jaar volgen nog enkele tientallen winkels.

In de gemeente Medemblik zijn twee winkels van Blokker te vinden. In Wervershoof en in Wognum. Wanneer deze winkel de nieuwe Blokker stijl krijgen is nog onduidelijk.

Reageren via facebook