14.4 C
Medemblik
29 mei 2020 13:53
Medemblik Actueel.

Afgeladen volle Arena klapt massaal voor Nathaniël (Video)

Medemblik – Ajax-supporters hebben vandaag bij de ArenA gecollecteerd voor de doodzieke Nathaniël Roggeveld uit Medemblik.

Het 2-jarige jongetje lijdt aan een agressieve vorm van kanker en moet voor behandeling naar Amerika. Daar heeft zijn familie zo’n 100.000 euro voor nodig. De jongen zelf kwam ook naar de wedstrijd tussen Ajax en SC Cambuur.

“Allemaal storten jongens, voor Nathaniël, die jongen moet naar Amerika”, klinkt het bij één van de ingangen van de ArenA. Verschillende collectanten van supportersclub AFCA en de F-Side sporen het toestromende publiek aan om geld te doneren voor de behandeling van de jongen.

Bekijk hier de video van vanmiddag

Reageren via facebook