MOC wint eigen 7 tegen 7-toernooi

Midwoud – MOC was op vrijdag 8 mei gastheer van een 7 tegen 7-toernooi voor 35+. Acht teams van MOC, Twisk, Opperdoes, Hauwert, DWB, Zwaagdijk. MOC dankt de organisatie voor een sportieve en gezellige avond. Lees hieronder het verslag van de finale, door de ogen van een enthousiaste toeschouwer! 

Wat een finale! MOC 35+ tegen Opperdoes, die er twee van 35 hadden en de rest aan had gevuld met fitte jongens van Opperdoes 1. Na tien minuten kwam MOC ongelukkig op 0-2. Na wat tactische omzettingen van coach Van Dijk scoorde MOC vlak na rust de aansluitingstreffer, door goed doorzetten van topschutter Gerard J., die zijn rush behendig afmaakte.

Halverwege de tweede helft passeerde Aart twee man en schonk de bal met een ‘no-look-pass’ aan de trefzekere Terry van Wettum, die de keeper kansloos liet: 2-2. Achterin gaven Marc en Raymond niets meer weg. In de laatste minuut perfectioneert Patsy de Zidane en gaf hij twee spelers van Opperdoes het nakijken. Hij stak de bal op Terry, die 1-op-1 met de keeper van Opperdoes (2m10 en handen als kolenschoppen) de bal over de uitkomende reus stiftte. Helaas werd deze maar net op tijd van de lijn afgehaald door een oplettende verdediger. 

Toen ging MOC vol zelf vertrouwen de strafschoppen serie in. Chris, die dan al de minst gepasseerde keeper van het toernooi was, ranselde er drie penalty’s uit en Vincent pakte zijn verantwoordelijkheid – ondanks zijn spierscheuring in de hamstring – en jaste de bal de kruising in. Waarna aanvoerder Marc de beker in ontvangst mocht nemen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.