16.6 C
Medemblik
9 juli 2020 14:28
Medemblik Actueel.

Presentator Dennis Weening in actie voor Nathaniël

Medemblik – Dennis Weening zat bovenop een roze wolk door de geboorte van zijn dochter. Toen hij een berichtje van een vrouw op Facebook kreeg, werd hij even van zijn stuk gebracht. Voor haar doodzieke peuter Nathaniel moet enorm veel geld ingezameld worden voor een behandeling in Amerika, want in Nederland kan geen arts hem meer helpen.

Dennis twijfelde geen moment en schoot te hulp. “Je gaat natuurlijk aan je eigen kinderen denken en dit wens je je ergste vijand niet toe,” zegt de presentator tegen RTL Boulevard.

Maar de hulp in het buitenland is keihard nodig en dat kost handenvol geld: zo’n 100.000 euro. Albert Verlinde riep in onze uitzending op om iets te doneren voor Nathaniel op de website nathanielsvictoryfoundation.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?