14.3 C
Medemblik
27 september 2020 05:52
Medemblik Actueel.

Muzikale Wandeling Wervershoof op 17 mei

Wervershoof – “Pluk de dag” en “Vier het leven”; twee gevleugelde uitspraken van onze vriend en mede-organisator van de Muzikale Wandeling Wervershoof, waarvan wij onlangs afscheid moesten nemen. Onder dat motto voor deze dag houden wij graag de herinnering aan Gerard levend. Op die dag kan iedereen weer genieten van allerlei soorten muziek en dat in andermans tuin rond de Nieuwstraat en aangrenzend deel van de Dorpsstraat.

Dat alles kan op zondagmiddag 17 mei tussen 14.00 en 17.00 uur. Een groot aantal muzikanten zal op maar liefst 12 locaties hun muzikale talenten tonen en kun je samen met je vrienden of lekker met het hele gezin, genieten van een scala aan muziekstijlen die gepresenteerd worden.

Bijzonder is het feit dat alle muzikanten en gastlocaties ook dit jaar weer spontaan hun medewerking verlenen om deze mooie muzikale dag aan te bieden. Omdat de toegang geheel vrij is en de muzikanten belangeloos meewerken om dit evenement weer mogelijk te maken heeft de werkgroep voorgesteld om ”hun pet” of muziekkoffertje neer te zetten voor een vrijwillige bijdrage van de bezoekers. Als je dus wat kleingeld in je zak stopt voor je van huis weggaat, komt dat vast wel goed!

De locaties zijn goed herkenbaar aan speciale borden en in de directe omgeving worden huis aan huis folders met het speelschema en deelnemers rondgebracht.

Op de diverse locaties is veelal een lekker drankje te verkrijgen, zodat het je als bezoeker aan niets zal ontbreken.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van onze sponsors t.w. Kernenfonds van Medemblik, Stichting Concertfonds en onze Gemeenschapsveiling. Fantastisch toch!

Als ook het weer op 17 mei net zo meewerkt als voorgaande jaren dan zal deze muzikale middag ongetwijfeld weer een succes worden. Aansluitend zal vanaf 17.30 uur in café “t Fortuin” de dag worden afgesloten met een afterparty om nog even lekker na te genieten

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?