10.3 C
Medemblik
26 mei 2020 06:40
Medemblik Actueel.

Handverzorging in het Inloophuis Medemblik

Medemblik – Vandaag kun je terecht voor een handverzorging bestaande uit een parafinnebad behandeling,  olie massage van handen en armen. Vervolgens worden de handen met een zachte hand crème behandeld graag even van te voren aanmelden : info@inloophuismedemblik.nl  0227820170 b.g.g.547700

De behandeling is gratis maar een donatie naar draagkracht voor het inloophuis wordt altijd op prijs gesteld

Wat is dat een parafinne behandeling?

Paraffine is een soort kaarsvet. Als het warm wordt, dan smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit.

Dit product zit in een apparaat, waarin u uw handen onderdompelt nadat deze zijn behandeld met een voedende handserum. Na twee maal onderdompelen krijgt u plastic zakjes en warmte handschoenen aan, waardoor de warmte van de paraffine goed in de huid en handen door kan dringen. Nu kunt u 10 minuten ontspannen zitten, terwijl de paraffine zijn werking doet. Dit heeft vele voordelen. Uw poriën gaan goed open staan waardoor het product goed in uw huid kan trekken.

Als u last heeft van droge en beschadigde handen, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is dit zeker aan te raden. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen en pijnlijke spieren bij b.v. reuma. Na afloop wordt de paraffine verwijderd, en krijgt u een voedende handcrème gemasseerd.

Reageren via facebook