Medemblik Actueel.

Algemeen

Vispas VNK Medemblik in vervolg te koop bij Tabaksshop Dekker

Medemblik – Voor de mensen die graag willen vissen en daarvoor een vispas nodig hebben konden deze voorheen halen bij Faunaland in Medemblik. Maar deze heeft blijkbaar de deuren gesloten, Faunaland Nederland kon en wilde ons geen verdere mededelingen doen, en dat noopte het bestuur van HSV Viscollege VNK om een ander adres te zoeken waar de vispas gekocht kan worden.

Bart Schipper van de Hengelsport Vereniging vertelde ons dat vanaf vandaag deze te koop is bij Tabaksshop Dekker aan de Nieuwstraat in Medemblik. 

Maar de visclub is ook dringend op zoek naar leden die in het bestuur willen plaats nemen, zo is de functie van secretaris vacant, of visliefhebbers die willen meehelpen met bij het organiseren van viswedstrijden voor de jeugd en de senioren. 

Heeft u al een vispas van HSV Viscollege VNK dan bent u ook automastisch lid van deze vereniging die in 2014 ruim 900 leden telde..

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de vereniging of even bellen met Bart Schipper op telefoonnummer: 0227-543612

Reageren via facebook