Medemblik Actueel.

Gratis Crowdfunding evenement West-Friesland

Regionieuws – Op 19 mei vindt in de Ideefabriek in Hoorn een gratis crowdfunding event plaats. ndernemers, investeerders, adviseurs en ambtenaren uit de regio zijn van harte uitgenodigd.

Vanuit de campagne 2 miljoen investeerders organiseren de provincie Noord-Holland en branchevereniging Nederland Crowdfunding in mei en juni drie regio events over crowdfunding in Noord-Holland. In de campagne 2 miljoen investeerders laten zij zien hoe ondernemers in het mkb – op zoek naar start-/werkkapitaal – hun bedrijf kunnen starten of doorontwikkelen door crowdfunding toe te passen.

Regio events barstensvol praktijk 
Crowdfundingexpert Simon Douw leidt de regio events, die vol tips uit de praktijk zitten. Zo spreken er ondernemers die al succesvol hebben gecrowdfund en maakt u kennis met ondernemers die er nog middenin zitten. Maar u ontmoet ook de crowdfundingplatforms die zich specialiseren in mkb-bedrijfsfinanciering.

Centraal staat het zo praktisch mogelijk laten zien hoe goed crowdfunding kan werken. Maar we laten ook zien in welke zin crowdfunding anders is en werkt dan andere vormen van financiering. En waar je dus goed op moet letten.

19 mei in De Ideefabriek Hoorn 
Het eerste event is op 19 mei in De Ideefabriek in Hoorn. Daar zijn in ieder geval de platforms Collin Crowdfund en Kapitaal Op Maat aanwezig. Ook onderneemster Marlene Stiekema, van de BBB Healthclub in Haarlem, is erbij. Zij vertelt over haar succesvol verlopen crowdfundingcampagne, waarin ze binnen 8 dagen € 125.000,- ophaalde. Liselotte Wannijn spreekt over haar Healthbox-campagne, die tegen die tijd waarschijnlijk zo goed als succesvol is afgerond.

Aanmelden
Aanmelden kan via: www.meetup.com/Crowdfunding-Noord-Holland/events/221703239/

Reageren via facebook