Weerbericht Medemblik – toenemende kans op neerslag en 15 graden

Medemblik – De dag begint met veel zon maar in de loop van de ochtend trekt het vanuit het zuidwesten dicht en gaat het regenen, soms kan het even stevig doorregenen. De temperatuur loopt op naar 15 graden bij een krachtige wind uit het zuidwesten.

Maandag is het zonnig en wordt het 17 graden bij een vrij krachtige wind uit het oosten. Dinsdag is het regenachtig maar is er ook nog ruimte voor de zon en met 21 graden is het warm. De wind en de regen zijn helaas wel spelbrekers om er een mooie dag van te maken.

Woensdag en donderdag schijnt de zon volop bij 16 á 17 graden en een vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.