Medemblik Actueel.

Ramon van Engelenhoven & Laetitia Gerards in Bonifaciuskerk Medemblik

Medemblik – Zaterdagavond 9 mei is er een heel speciaal concert in de Bonifaciuskerk in Medemblik ! Het is inmiddels traditie dat de jonge pianist Ramon van Engelenhoven uit Medemblik jaarlijks op de prachtig klinkende vleugel van de kerk een concert geeft alsmede deelneemt aan de Pianotour.

Dit jaar treedt hij op met de jonge sopraan Laetitia Gerards.

Zij kennen elkaar van het prinses Christina Concours en wonnen beide de eerste prijs !
Samen deden ze daarna tournees in Italië en Amerika/Canada.
Laetitia won ook de eerste prijs van het Junior Deutekom Concours in 2009 en onlangs, in 2014, de Concertgebouw Young Talent Award.

Ramon van Engelenhoven (Medemblik) won in 2012 in het Concertgebouw in Amsterdam de 1steprijs bij het Internationaal Steinway Pianoconcours en in 2013 de 1ste prijs van het “Prinses Christina Concours”. Hij heeft al gespeeld in de kleine zaal van het Concertgebouw, het Lucent Danstheater in Den Haag, de Philharmonie in Haarlem en bij het Grachtenfestival in Amsterdam. Tevens heeft hij Wibi Soerjadi begeleid met pianoconcerten van Shostakovich en Tchaikovsky. Op uitnodiging trad hij ook op in Rome, Porto Ercole, Athene en op Kreta, in Los Angeles, San Fransisco, Calgary en Vancouver. Momenteel studeert hij aan het conservatorium van Amsterdam.

Laetitia Gerards won in 2009 de 1ste prijs van het “Junior Deutekom Concours”, in april 2013 de 1ste prijs op het “Prinses Christina Concours” en in 2014 was zij de winnares van de derde Concertgebouw Young Talent Award.

Kortom twee jonge “zwaargewichten”!

Zaterdag 9 mei 2015 Aanvang 20.00 uur Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – 1671 CR Medemblik Kaarten á € 10 verkrijgbaar bij Praktisch Projectmeubel T 0227-540015 (din t/m zat 10-17 uur) of via info@praktischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook