Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Folq-World in het Groene Kerkje Lambertschaag

[adrotate group="2"]

Lambertschaag – Folq-World is een band bestaande uit 4 muzikanten uit Enkhuizen en omgeving, allen met een voorliefde voor volks- en wereldmuziek. 

Zij spelen diverse genres uit de volks- en wereldmuziek. Muziek die deels bijna vergeten is of bij slechts weinigen bekend. Muziek die echter wel voor een groot publiek toegankelijk is en uitermate geschikt is om op recepties, feesten en partijen gespeeld te worden. Folq-World brengt een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen en ieder stuk straalt weer zijn eigen sfeer uit. Van vrolijke klezmer tot melancholische Argentijnse tango’s, van Franse musettes tot Ierse drinkliedjes. Dit alles gespeeld op een veelheid van instrumenten en af en toe een lied.

  • Zaterdag 2 mei ’15
  • 20.30 uur
  • Entree: € 10,00,
  • Het Groene Kerkje Noordeinde 28 1658CB Lambertschaag
  • Parkeren gebeurt op het erf van Noordeinde 89
  • 0229-582752 of info@hetgroenekerkje.nl

Reageren via facebook