Medemblik Actueel.

Algemeen

Poolse arbeidsmigranten tegen plannen meer dan 50 arbeidsmigranten op 1 locatie

Medemblik – De grote groep arbeidsmigranten in West-Friesland die uit het merendeel bestaat uit Poolse arbeidsmigranten vinden het ongewenst dat er plannen worden gemaakt om meer dan 40 arbeidsmigranten op 1 plek te huisvesten.

De meeste Poolse arbeidsmigranten bewegen zich op de huizenmarkt en kopen zelfs massaal nu zelf een huis om zich hier definitief te vestigen.  De laatste maanden zijn de Poolse arbeidsmigranten zelfs de grootste groep kopers op de huizenmarkt.

De ChristenUnie liet bij monde van Silva Visser weten dat het zelfs ongewenst is om meer dan 50 arbeidsmigranten op 1 plaats te huisvesten, terwijl Ria Manshanden van GroenLinks het bezwaarlijk vind dat financiële motieven een leidraad gaan worden in de huisvesting van deze groep mensen.

Reageren via facebook