21.2 C
Medemblik
26 mei 2020 18:37
Medemblik Actueel.

Carla Westerbeek op bezoek bij de Vrouwen van Nu Oostwoud

Oostwoud – Carla Westerbeek, schrijfster van het boek Zand, Zeep & Sodaverhalen, was spreekster bij de vorige bijeenkomst in de Molenwoud van Vrouwen van Nu, afdeling Midwoud/Oostwoud.

Carla Westerbeek
Carla Westerbeek

Ze hield een boeiende lezing over haar jeugd in Amsterdam en over hun vakantiehuisje in Egmond aan Zee. Dat huisje is daar kort na de oorlog door haar vader gebouwd en zij verbleef daar met haar moeder, haar zusje Elly en tweelingzusje Conny wel vier maanden aan het strand. Vader ging weer op zijn Berini terug naar Amsterdam om te werken en hij kwam in de weekenden bij hen terug. Er was geen elektriciteit en geen water, het toilet was niet meer dan een houten kist met een gat erin, maar ze genoten van de ruimte en de frisse zeelucht. Ook familieleden wisten hen te vinden, dus rustig was het nooit. Ze doorspekte haar verhaal met herkenbare anekdotes. Na afloop heeft ze haar boek verloot.

De dames hadden een gezellige avond. 

De volgende activiteiten staan nog op het programma: 6 juni Rabofietssponsortocht (opgeven bij Bets), op 23 juni Aardbeien-Tennistoernooi Grootebroek en 26 juni: Jubileumfestival in het AZ-Stadion (zie Inzicht).

De volgende bijeenkomst is op dinsdagochtend 19 mei om 09.30 uur in de Molenwoid in Midwoud. Dan verwennen de vrouwen hun handen samen met mevrouw Corrie van Os-Nijboer.

Reageren via facebook