Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk al sinds 1991 hoofdsponsor v.v. Strandvogels

Onderdijk – Anno 1991; Ajax werd gesponsord door ABN AMRO, Feyenoord door HCS en AZ door Frisia Financieringen. ABN AMRO hangt nog aan het infuus van de overheid en werd als shirtsponsor opgevolgd door Aegon en Ziggo. HCS en Frisia zijn zelfs al lang en breed failliet. PSV werd destijds en ook nu nog gesponsord door Philips, maar daar komt binnenkort een einde aan.

Dit geeft maar weer aan hoe bijzonder de relatie is tussen Bouwbedrijf Grooteman-Van Dijk en Strandvogels. Want al vanaf 1991 siert de Onderdijker bouwgigant de shirts van het vlaggenschip van Strandvogels. Na dit seizoen liep het huidige contract af, maar Grooteman-Van Dijk heeft besloten nog vijf jaar verbonden te willen blijven aan Strandvogels. En dat is natuurlijk iets waar Strandvogels ontzettend blij mee is.

Om deze toch wel unieke contractverlenging extra luister bij te zetten, is uitgebreid aandacht besteed aan de contractondertekening. Zondag 26 april waren niet alleen de spelers van het huidige eerste elftal aanwezig, maar ook spelers van het eerste uit de periode toen Grooteman-Van Dijk net sponsor werd. Een bijzondere sponsor verdient tenslotte bijzondere aandacht. De complete groep flankeerde voorzitter Cees Duijn en hoofdsponsor Ronald Grooteman toen het contract werd ondertekend.

Reageren via facebook