St. Nicolaasschool Nibbixwoud zoekt sponsors voor bus naar NK kampioenschap schoolhandbal

Nibbixwoud – Op zaterdag 13 juni 2015 zullen, zowel de meisjes als de jongens van de St. Nicolaasschool deelnemen aan ‘t Nederlands Kampioenschap scholenhandbal te Emmen. Na drie gespeelde toernooien bleken de Nibbikkers de beste schoolteams te hebben van heel Noord-Holland-Noord. Van de meisjes werd het verwacht. De jongens hadden een moeilijkere start maar groeiden de laatste weken enorm door training en speeltijd. Uniek voor zo’n klein dorp. “Emmen, here we come!” Gaat u met ze mee?

Zaterdag 13 juni: Nederlands Kampioenschap te Emmen ! Gaat u mee ? De bus is besteld en zij hopen dat er zaterdag 13 juni velen met de bus mee zullen reizen. De vertrektijd is om 06.00 uur en we zijn om 19.00 uur weer terug in Nibbixwoud.

Wordt het een bus van 54 personen ? een bus van 64 personen ? of een dubbeldekker van maximaal 89 personen? Kosten: Wie wil er sponsoren ? De dubbeldekker kost € 1350,- Middels acties proberen zij een deel te bekostigen. Opgeven op school of bij Gerard Berkhout.

  • Tijdens een Koningsdag op het B-veld met een ‘balspel’
  • Op school staat een ‘bonenpot’. Wie raadt het juiste aantal bonen ?
  • Misschien zijn er wel bedrijven uit Nibbik die met een klein bedrag willen sponsoren. Dan komt uw naam op de bus’ te staan!!!
  • Buskosten 10,- pp. WIE WIL ER EXTRA SPONSOREN !!!!!
  • En natuurlijk gaan zij voor het kampioenschap

Reageren via facebook