Ruime winst Strandvogels tegen Hauwert’65

Wat kan er in een week veel veranderen. Zeven dagen geleden liet Strandvogels zich gelaten naar een 4-0 nederlaag spelen door De Valken. Nu was het juist de tegenstander die kansloos was, Hauwert ’65 had in Onderdijk geen moment zicht op een goed resultaat.

De wedstrijd begon een kwartier later omdat scheidsrechter Kraanen te voet vanuit Wervershoof naar Onderdijk moest komen. De leidsman kwam per openbaar vervoer, maar kon de kantine van Strandvogels niet bereiken en daarom kon niemand hem oppikken. Het oponthoud had geen negatieve invloed op Strandvogels, want dat begon scherp aan de wedstrijd.

Er volgen nu nog twee wedstrijden, thuis tegen het tegen degradatie vechtende Kwiek ’78 en uit tegen kampioenskandidaat Grasshoppers. Tegenstanders die dus volop gemotiveerd zullen zijn. Voor Strandvogels staat alleen de eer op het spel, ik hoop dat de ploeg in beide wedstrijden zijn sportieve plicht zal doen. Na de wedstrijd tegen Hauwert ’65 heb ik daar wel vertrouwen in gekregen.

Strandvogels 1 – Hauwert ’65 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 26 april 2015
Uitslag: 3-1 (2-0)
Scoreverloop: Mitch Hofland 1-0; Jordy Weel 2-0; Sebastiaan Weel 3-0 (penalty); 3-1

Selectie:
Marco Dudink; Ruud Neuvel (Rowin de Wit), Mitch Hofland, Merlijn Weel en Jan Duijn (Bart Haakman); Bryan Broedersz, Peter Dekker, Tim Broersen en Ton Lakeman; Jordy Weel en Mike Boon (Sebastiaan Weel)

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.