Weerbericht Medemblik – bewolkt en soms wat neerslag

Medemblik – We nemen tijdelijk even afscheid van het mooie warme weer. Vandaag is het hoofdzakelijk bewolkt en kan er soms wat lichte neerslag vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 14 graden bij een vrij krachtige zuidwestelijke wind.

zondag is een gelijke dag al is de kans op meer neerslag wel groter. Het is slecht te berekenen waar het meeste neerslag gaat vallen, sommige berekeningen laten tot 2mm bij ons zien maar er zijn ook berekeningen die tot 6 en zelfs 8mm laten zien, afwachten dus.. De temperatuur is met 14 graden vrij normaal voor de tijd van het jaar.

Maandag (Koningsdag) is het wisselvallig weer, in de nacht eerst nog regen maar overdag toch ook veelvuldig de zon die haar best komt doen. Uit de aanwezige bewolking kan af en toe wat lichte neerslag vallen bij een middagtemperatuur van rond de 11 graden. Gevoelig frisser dus.

eps_pluim_tt_06235