Medemblik Actueel.

Wielrennen

Voorjaarstocht Tourclub Wognum

Wognum – Op zondag 26 april organiseert Tourclub Wognum de voorjaarstocht over een afstand van 90 kilometer. Om 9.00 uur is de start bij de kantine van sportvereniging Spartanen aan de Sportlaan 19 in Wognum. De tocht is ook bestemd voor niet-leden.

De rit voert via Lambertschaag, Aartswoud naar Oudkarspel. Na Tuitjehorn en St Maarten volgt de koffiestop in Schagen. Daarna gaat de tocht langs Groenveld, Dirkshorn en Waarland en via Veenhuizen wordt teruggefietst naar Wognum.

Deze rit is een groepstocht. Daarbij wordt in groepsverband achter voorrijders gereden.

Zo nodig wordt de groep gesplitst en wordt de snelheid aangepast aan het niveau van de deelnemers. Zie ook de toeragenda 2015 op de website www.tourclubwognum.nl

Reageren via facebook