Lentebokfestival in café de Ark Zwaagdijk

Zwaagdijk – Zondag 26 april is het weer tijd voor het traditionele LENTEBOCKBIERFESTIVAL. We hebben dit jaar 4 frisse lentebockbieren op het vat. “IMAGE” gaat zorg dragen voor muzikale gezelligheid, aanvang 17.00 uur.

Maandag 27 april, Koningsdag, kan er weer een fietstocht gereden worden van 25 á 30 km. Dor het westfriese lentelandschap. Tussen 12.30 en 14.30 uur kan er gestart worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 voor de routebeschrijving en bij terugkomst een lentebockbiertje en een heerlijke aspergekroket.

Op dinsdag 5 mei vieren we 70 jaar vrijheid, het 4/5/ mei comité Zwaagdijk-Oost organiseert een muzikale fietstocht langs 10 tuinen op Zwaagdijk, verdere informatie hierover in de regionale media, vanaf 20.00 uur bevrijdingsbal in café de Ark m.m.v. “MOERS” en DJ JESPER.

Noteer vast in je agenda, KERMIS BIJ DE ARK: 5, 6, 7 EN 8 JUNI 2015

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.