13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 01:38
Medemblik Actueel.

Hoe goed gaat het met de veiligheid in Medemblik?

Medemblik – Er zijn recentelijk verschillende verkeerssituaties gewijzigd: zijn daarmee de gevaarlijke situaties in Medemblik opgelost? Het aantal meldingen van overlast in Medemblik is aanzienlijk afgenomen: heeft het betrekken van ouders en jeugd bij drugs- en alcoholpreventie nu al effect of scheelt het gewoon dat de disco gesloten is? De aangiftes van inbraak nemen af: werpt de voorlichting door de gemeente zijn vruchten af of is het politiebureau te ver weg om aangifte te doen?

Zo maar een paar stellingen over de veiligheid in Medemblik. De Stadsraad organiseert aanstaande woensdag, 29 April, om 8 uur in café Brakeboer, haar openbare vergadering over dit onderwerp. Met een presentatie vanuit de politie en een forum met ook deskundige vanuit de gemeente en het jongerenwerk.

Alle Medemblikkers zijn van harte uitgenodigd om hun mening te geven, mee te praten of aan te horen. Wij zijn in ieder geval geïnteresseerd in uw mening, ervaringen en ideeën!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?