12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:12
Medemblik Actueel.

Noppes heropende grootste kringloopwinkel van Noord-Holland

Regionieuws – Burgermeester Goldschmeding van Stede Broec heeft de officiële heropening van Noppes Grootebroek op 17 april om 15:00 uur verricht. De kringloopwinkel heeft nu een oppervlakte van meer dan 4.000 vierkante meter.

Op 1 februari 2011 opende Noppes zijn deuren voor het eerst aan de Industrieweg 7 in Grootebroek na een overname van Kringloopwinkel Boedelraad. In die 5 jaar is Noppes Grootebroek uit haar jasje gegroeid! Nu 5 jaar later heeft Noppes een fantastisch mooie winkel die afgelopen weken al door talloze koopjesjagers uit West-Friesland en omgeving is ontdekt. Voor liefhebbers van tweedehands spullen opent zich deze week een geheel nieuwe wereld.

Missie

De nog maar redelijk korte geschiedenis van Noppes heeft de afgelopen jaren bewezen een enorm succesverhaal te zijn. Met een eerste kringloopwinkel in Purmerend, wist dit ideëel doordachte winkel- en werkconcept als social enterprise uit te groeien tot een ongekende succesformule in de wijde regio. Het bewijs daarvan leveren de huidige acht (!) Noppes-winkels.

Het winkelend publiek in Hoorn, Grootebroek, Purmerend, Volendam, Wormer, Zaandam, Velserbroek en Santpoort weet ondertussen maar al te goed, dat je niet zoveel geld hoeft uit te geven om leuke spullen in huis te halen.

Duidelijke missie Noppes heeft als zelfstandige social enterprise een duidelijke,
dubbele missie. De kringloopwinkel beperkt namelijk de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij.

In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Dit doordachte werkgelegenheidsproject heeft zich inmiddels in diverse gemeentes bewezen. Kortom, Noppes Kringloopwinkels zijn milieubewust, maatschappelijk betrokken én een voordeel voor iedereen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Noppes op werkdagen spullen aanbieden (0228) 521 750. Wie iets aan Noppes kwijt wil maar geen vervoer heeft, kan de ophaaldienst inschakelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Uitgebreide informatie zoals openingstijden, adressen en routebeschrijvingen is te vinden
op noppeskringloopwinkel.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?