25-jarige Medemblikse onder toezicht reclassering na oplichting en winkeldiefstallen

Medemblik – De 25-jarige A.B uit Medemblik moet in opdracht van de politierechter zich onder toezicht laten stellen van de reclassering om zo meer informatie te krijgen over de persoonlijke omstandigheden van de vrouw. 

De vrouw wordt er van verdacht kaarten voor een festival onder een andere naam te hebben aangeboden op Marktplaats, het geld 140 euro te hebben ontvangen maar nooit de kaarten hebben geleverd. Ook heeft zij in februari van dit jaar nog 2 winkeldiefstallen gepleegd. De rechter wees de vrouw op haar 3 A4tjes lange dossier, dat vooral uit diefstallen bestaat. 

De vrouw is nu onderbehandeling bij de Breider Stichting om van haar verslaving af te komen, en is nu samen met haar bewindvoerder van Rentree bezig om een opleiding tot kraamverzorgster te kunnen volgen. 

De rechter wilde toch nog graag een rapport van de reclassering ook om een stok achter de deur te houden mocht de vrouw alsnog weer in haar oude leventje terugvallen. 

De zaak is voor onbepaalde tijd aangehouden. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.