Ed's Gym gezondheidstips – Maak van Fitness je gewoonte !

Medemblik – Maak er een gewoonte van: Wanneer je iets voor langer dan 30 dagen doet wordt het een gewoonte en verandert het in een verslaving. Probeer dit dus ook te doen met fitness. Doe jouw work-outs een maand en zie hoe jouw lichaam steeds sterker en mooier wordt.

 1. Doe een sport die je leuk vindt
  Vind jij het heerlijk om buiten te sporten, Het is steeds meer mogelijk om met sportscholen naar buiten te gaan en met een groep buiten de oefeningen uit te voeren. dit ook mogelijk bij onze lessen powerfit! (kom langs voor meer info) En je moet natuurlijk niet elke dag de sportschool overslaan, maar af en toe een leuke(re) activiteit doen is zeker aan te raden.
 2. Neem tijd voor je work-out
  Er is altijd mogelijk om wat tijd vrij te maken of in beweging te komen. Mocht je niet zo lang tijd hebben is een work- out van 30 min al voldoende Alle beetjes helpen.
 3. Switch van work-outs
  Wanneer je steeds dezelfde work-out doet kan het saai worden en geef je sneller op. Verander dus vaker van work-out, zo blijf je jezelf uitdagen.
 4. Luister naar je lichaam
  Er zijn wel eens van die dagen waarop je uitgeput bent en het is dan belangrijk om te luisteren naar je lichaam. Mocht je alleen de motivatie niet kunnen vinden is het handig om met iemand samen te trainen of je op te geven voor groep’s lessen.
 5. Geniet van het leven
  Wanneer je bent begonnen met fitnessen betekent het niet dat je niet meer mag snoepen. Wanneer jij zin hebt in een stuk cheese cake kun je gewoon een klein stukje nemen.  Geniet van lekkernijen, maar doe met mate

Dus weg met het zoeken naar excuus en begin vandaag nog!

Tot ziens bij Ed’s Gym
voor meer informatie kom gezellig langs. U vindt Ed’s Gym aan de Nijverheidsweg 19 in Medemblik. Bellen mag ook op nummer: 06-12376606

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.