Medemblik Actueel.

Directeur OBS Meridiaan is overlast jeugd meer dan zat

Medemblik – Al weken heeft de Meridiaan last van jongeren die op het dak van de school klimmen en bewust of onbewust dingen vernielen en lekkages veroozaken.

Wij spraken Bert de Jong directeur van de school en die wist ons te melden dat dit al langere tijd gaande is en hij het meer dan zat is. Er zijn afspraken gemaakt met de gemeente, politie en jongerenwerker Bert Steeman om zodra er weer jongeren op het dak zitten op te treden. 

Zo ook vanmiddag toen er weer een groepje jongeren op het dak zat, Bert de Jong wist ons te melden dat dit geen leerlingen van OBS De Meridiaan zijn maar ze wel herkend zijn door diverse mensen. De ouders kunnen dus vandaag of morgen bezoek verwachten van de politie of de jongerenwerker en mogelijk wordt de schade is is opgelopen op hun verhaald.

Vanwege de leeftijd zijn de gezichten onherkenbaar gemaakt, de herkenbare foto’s zijn richting de politie, gemeente en Bert Steeman gegaan wist Bert de Jong ons te melden.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

Reageren via facebook